AKTUELNO

Boli je sve.

Jovana Tomić Matora se sa svojom nežnijom polovinom, Sanjom Stanković nakon emisije ,,Pitanja novinara" osamila ispred hotela ,,Zadruga" gde su pričale o Nenadu Aleksiću Ša u kog su obe vidno razočarane.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njih dve ne mogu da pređu preko toga što im je reper prećutao da mu je Dragana Mitar ostavila pismo u džepu, a da to nije Mina Vrbaški kako je on zapravo rekao.

Slušaj Sanja, ja bih se njemu poverila za sve, nema on tu kome okolo da se poverava. Ja ne mogu da verujem šta pitaju novinari, ja ništa od toga nisam znala. Nema opravdanje, kako me je Lepi Mića spasio od 100 tuča, naravno da bi mi bilo čudno da se pojavi Miljković. Ne tražim ja njemu da se on meša sa Kulićkama. Ja osećam potrebu da budem uz njega, iako je kriv - pričala je Matora.
Nisi ti kriva ženska glavo, niti si ti njega terala da te laže - izjavila je Sanja, želeći da uteši Matoru.
Ja sam bila u šoku, da li je loše što prijatelj treba da mi priča? Meni je bre David pričao da mu se Ana sviđa, da je zaljubljen. I posle svega, očekuju da stanem uz njega. Mene laže, a drugima priča kako jeste. Zato ti i kažem, Ivanu i njega mnogo volim, razmišljam da li ja grešim, nije mi jasno. Ja znam da srčano i emotivno prihvatam to - dodala je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'