AKTUELNO

Marijana presrećna što je čula šta njen otac misli o njenom ponašanju u rijalitiju.

Nakon Karađorđa Subotića i Lazara Čolića Zole, Drvo mudrosti je saopštilo i Marijani Zonjić da će imati mogućnost da obavi telefonski poziv sa svojom porodicom, zbog čega je ona bila presrećna.

Predstavila sam se onako kako nisam htela. Ne znam šta moji misle, verovatno to nisu očekivali od mene. Konačno sam našla prijatelje koji mi prijaju. Toma me konstantno ponižava i pecka. Ne znam zašto to radi - rekla je sa knedlom u grlu Marijana, a onda joj je Drvo reklo da će imati poziv zbog čega se odmah oraspoložila.

Foto: TvPink Printscreen

Od trenutka kada je ušla u govornicu Marijana nije skidala osmeh sa lica, pa je odmah upitala svog oca kako je njena porodica i kako se predstavila pred milionskim auditorijumom.

Sve je super, sve je okej. Mislim da je on jedan koji, Zoricu ćeš isto pozdraviti, ona je iskren prijatelj, ne možemo joj se odužiti. Maja ti je izvanredan prijatelj, Stanija isto. Miću obavezno slušaj. Svi te volimo puno - pričao je Marijanin tata, a onda je dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Neke priče neću da čujem, je l' ti jasno?! Priče ispričane. Nemoj da plačeš, to je samo za gaženje. Lazare, Stoliću, pozdravljamo vas puno. Jedino nam ti praviš problem kada plačeš, kada se ti smeješ i mi se smejemo. Hoću da te vidim nasmejanu - rekao je Marijanin tata za kraj.

Marijanin tata je skrenuo pažnju Marijani da ne obraća pažnju na Tomislava Panića zbog koga je poslednjih dana neraspoložena.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VELIKI ŠEF MU ISPUNIO ŽELJU: Karađorđe DOBIO POZIV SA ĆERKOM Aleksandrom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marijana Zonjić

'