AKTUELNO

Konačno je rekla šta ima.

Veliki šef noćas je kaznio zadrugare smanjenjem budžeta za sledeću nedelju, a to ih nije sprečilo da nastave ''Igru istine''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pevačica Zlata Đurković pitala je Mikija Đuričića kakvo mišljenje ima o Nadeždi Biljić koja se vratila u rijaliti. Postavila mu je pitanje da li smatra da je Biljićeva ušla sa povodom da unese nemir u njegov odnos sa Suzanom Perović.

Mene je iznenadila neka njena reakcija, želela je neku ljubav. Nije mi jasno. Znala je ona da to među nama ne bi uspelo, bilo pa prošlo... Meni je krivo, jer je sve ono rekla Suzani, koja nema povratnu informaciju od porodice kada je reč o odnosu sa mnom. Uvek joj govorim da se drži mikrofona, ona me ne sluša - govorio je Miki o Nadeždi, a onda je Biljićeva rekla šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti znaš kako smo se mi rastali, bilo nam je lepo. To je bilo ovde, posle kad sam ušla, pomešala su mi se osećanja. Davila sam ljude ovde zbog tebe - rekla je pevačica pa priznala da joj je žao zbog reči koje je izrekla Suzani u svađi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ovu ženu volim i dalje. Sve najbolje vam želim, od srca. Javno se izvinjavam zbog svega toga - rekla je Nadežda za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'