AKTUELNO

Iznela svoje mišljenje.

''Igra istine'' je u toku, a sledeći zadrugar koji je postavio pitanje bila je Mina Vrbaški. Nju je zanimalo da joj Jovana Tomić Matora kaže iskreno mišljenje o Tomi Paniću, Pavlu Jovanoviću i njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matora je ustala i počela da iznosi detaljna mišljenja o spomenutim zadrugarima. Prvo je pokazala razočaranje u Tomu Panića, zatim da nema potrebu da priča sa Pavlom. Na kraju je uputila nekoliko saveta Mini Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam danas ušla u sukob sa Tomom. Ja sam danas pre rođendana spremila hranu, jer nisam želela da jedem hranu koju je donela Anabela, jer imamo sukob. Obratila sam se svima koji su mi pojeli to što sam ja spremila. Nisam bila sigurna ko je sve jeo, ko nije... Toma se našao prozvanim. Posle smo pričali i tako. Ne sviđa mi se kako se ophodi prema ljudima. Mnogo se petlja. Pojeo ga je rijaliti, ali ne mislim da je on loš čovek. Ovde pokazuješ nešto sasvim drugo u odnosu na prvu Zadrugu - govorila je Jovana o Tomi, a onda je počela da priča o Pavlu Jovanoviću i Mini Vrbaški:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za njega sam imala sve reči hvale. Sramota me šta radi on ovde. Najbolje je da se distanciramo. Ne mogu da verujem da je takav lik! Mina, ona je perfidna. Znam da si ti emotivna devojka. Ako ti se neko zakači za zub, treba da pričaš sve i nema izvini. Drago mi je da si se izborila sa nekim stvarima - rekla je Jovana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Tomislav Panić

'