AKTUELNO

Napunila 19 godina!

Dan nakon što je rođendan u rijaliti programu "Zadruga 2" proslavila Luna Đogani, isto je učinila i Mina Vrbaški. Kada je sat otkucao ponoć, svi ukućani okupili su se u Rajskom vrtu gde je bilo priređeno iznenađenje za Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je danas napunila 19 godina, a svi ukućani su joj čestitali rođendan uz tortu i gomilu balona. Međutim, tu iznenađenjima nije bio kraj. Milan Petković imao je specijalan poklon za Minu prema kojoj gaji emocije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja inače, kada pišem pesme, ja ne mogu to tek tako da napišem. Moram baš da sam inspirisan u srcu. Sa tobom jesam bio i sada ću da ti otpevam jednu pesmu. Jao baš imam tremu. Pesma se zove: "Kad voliš sam". - rekao je Milan Mini.

Milan je proteklih dana osmislio pesmu koju je posvetio Mini, koja je njegova velika inspiracija. Petkovića prate glasine da liči na Mininog bivšeg dečka Nemanju Đerića Đeksona, ali iako joj je simpatičan i drag, Mina ne želi da bude u vezi sa njim jer je napolju čeka momak Marko Marković sa kojim je uplovila u vezu tokom "Zadruge 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Nema te reči koja te opisiuje, nema te priče kojoj ja verujem, ali Mina znaj da usne te priželjkujem i tvoje ruke nežne kako grle me. Osmeh tvoj kao sunčev zrak me miluje, gledam u oči kesten i to me smiruje. A ja, a ja sam taj što znaš da znam, kako boli kada voliš sam, jer najlepši u bašti cvet, već odavno je zauzet - glasio je tekst pesme koju je Milan posvetio i otpevao Mini.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ste me iznenadili i drago mi je što ste mi po drugi put u rijalitiju ovo priredili - rekla je Mina.

Svi ukućani odmah su čestitali Milanu zbog pesme koju je napravio, a zatim je Mina Vrbaški duvala svećice sa torte koju su joj cimeri napravili, zamislila želju i pustila balone da odlete.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

'