AKTUELNO

Naljutila se na dečka jer je nije branio tokom rasprave sa Petrućijem.

Pred početak "Igre istine",  koju se u Beloj kući organizuje svakog petka, došlo je do svađe između Miljane Kulić i njenog dečka Lazara Čolića Zole. Miljani je zasmetalo što je Zola nije branio od Marka Petruševića Petrućija koji je opomenuo Miljanu da je glasna i da ga je probudila.

Foto: TV Pink Printscreen

Petrući je tom prilikom komentarisao Miljanino ponašanje u negativnom kontekstu, a Kulićevu je najviše povredilo što Zola nije tada reagovao, već je ćutao. Miljana je zatim izašla u dvorište i svom dečku održala predavanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On će meni da kaže da sam luda, a ti ćutiš! Sad neće uopšte da spava! Cela soba neće moći od mene da spava. Ovo je rijaliti, nije Vrnjačka Banja. Kako ne znaš šta mi je rekao, a znaš kada ja nešto kažem! Ne smeš nikome reč da kažeš, reci bolje: "Ćutim, jer ne smem da se suprostavim". Ja hoću sada da idem kući! Stvarno ću sada da odem! - govorila je Miljana Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, us*ao sam se! To je totalna glupost! Nemam dana da ne doživim stres zbog tebe! J*bala si mu mater! Smiri se, smeju ti se ljudi! Možeš li tiho da pričaš, sramota me kada se svađamo, svi slušaju, ja to neću da dozvoljavam! - branio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je video šta se dešava u dvorištu, Petrući je odmah prišao Zoli i Miljani i izvinio im se. Tom prilikom rekao je kako nije imao nameru da uvredi Miljanu, već da je bio nervozan što ga je naglo probudila.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Miljana Kulić

'