AKTUELNO

Njih dvojica su oduševili nežniji pol.

Zadrugari su povodom današnjeg praznika svojim voljenim osobama i svim zadrugarkama priredili iznenađenje. Neki od njih su se odlučili za recitaciju, neki za ples, dok su pevali nežnijem polu.

Nastup Marka Miljkovića i Nenada Aleksića Ša je zavredeo gromoglasan aplauz, a onda su svojim recitalom uz pratnju gitare oduševili sve zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

Drage žene, prelepe dame, nasmejane, nežne i one što drame, naše majke i buduće mame, imate nas i nikad niste same - započeo je Ša.
Sa vama je sreća, baš nikad tuga. Sa vama naučih šta je ljubav, okice, oči, osmeh i nosić. Naše ste mirno, nemirno more - nastavio je Marko.

Ša i Marko su zajedničkim snagama napisali ove stihove kojima su želeli da zadive sve zadrugarke, ali i svoje majke i prijateljice koje ih gledaju putem malih ekrana.

Foto: TvPink Printscreen

I tebi majko, srećan dan žena, hvala za ljubav i život, za svaku suzu i mnogo strpljenja i majčinsko mekano krilo - završio je reper.
Drage žene, sa vama do kraja srce ću svoje da delim. Prečiste duše i nežna bića, osmi mart srećan vam želim - završio je Miljković.

Njihov recital je ispraćen aplauzom, a potom je Ša poklonio karanfil Sanji Stanković i Jovani Tomić Matoroj, a Marko svojoj nežnijoj polovini Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Lunina baka čestitala unuki rođendan, pa ovom porukom BRUTALNO ISPROZVALA Kiju i Slobu?! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Miljković

#Nenad Aleksić Ša

'