AKTUELNO

Iako je u korektnim odnosima sa blogerkom, Tomićeva na zaboravlja na raspravu koju je imala sa njenom majkom.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Tome Panića zbog hrane koju je jedan od zadrugara pojeo Tomićevoj. Ova zadrugarka je bila besna kada je videla da nema svoju hranu, pa je opsovala onog zadrugara koji je istu pojeo.

Foto: TvPink Printscreen

Toma se uvredio, pa je ušao u raspravu sa Tomićevom. Da podsetimo, danas je Luna Đogani proslavljala svoj 23. rođendan, pa je hrane bilo u izobilju, ali Matora to nije jela jer nije u dobrim odnosima sa blogerkinom majkom Anabelom Atijas.

Panić je prišao Matoroj kako bi rešio nesuglasice sa njom i tom prilikom mu je ona priznala da je besna što joj neko pojeo njenu hranu, a pritom su svi ručali ono što je poslala Lunina porodica, a samo ona nije.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam gledala samo u tebe, gledala sam u Miću i u Maju. Gledala sam u vas troje. Rekao si: "Nemoj da me psuješ". Ti si reagovao burno, ne ja. Rekla sam da j*bem mater onome ko je pojeo, a nije bio na žurki. Došao si da jedeš hranu, pored ovolike hrane. Ovde su svi mogli da se nađu prozvani. Ja ne bih u životu pojela hranu koju je Anabela poslala - pričala je Matora.
Ja sam ti rekao da me ne psuješ i kraj priče. Ja kažem svakome šta hoću - dodao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: USPEO SI ONO ŠTO NIKO NIJE: Luna izjavila LJUBAV Marku, pa mu dala ovo obećanje! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Anabela Atijas

#Jovana Tomić Matora

'