AKTUELNO

Kada budete čuli šta piše u pismu, iznenadićete se.

Luna Đogani je u društvu svojim cimera dočekala 23. rođendan i proslavila ga uz tortu, mnoštvo poklona i muziku koju je obezbedio Veliki šef. Blogerku je sačekalo pregršt čestitki koje je ona želela da pročita.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je sa ushićenjem čitala čestitke od familije, prijatelja i fanova. Naročito ju je obradovala zajednička poruka njenog brata Adama Đoganija i Nataše Moskve, što joj je bio znak da njih dvoje odlično funkcionišu i van rijalitja. Osim toga za blogerku su stigle čestitke i od bivšeg zadrugara Filipa Đukića, a poruka koja ju je posebno raznežila jeste od bake Jadranke.

Mila moja Lunči, srećan ti tvoj dan. Danas sam presrećna jer si svoj rođendan proslavila okićena najlepšim nakitom, jedinim koji ti tako perfektno pristaje, a to je tvoj osmeh. Beše ukraden od strane loših ljudi, ali tvoj princ Marko je uspeo da ga pronađe i vrati svojoj princezi. Moja Lunči ponovo sija punim sjajem i srećna je. Dijaman ostaje dijamant i kada padne u blato. Prašina ostaje prašina i kada se vine do neba. Dragi Marko, beskrajno ti hvala za Lunin osmeh. Držite se za ruke i čuvajte vašu ljubav. U vezi nije bitna ni visina ni težina, ni godine, bitno je da te neko voli i poštuje - pročitala je Luna Marku pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je ovim rečima Lunina baka prozvala Kristinu Kiju Kockar i Slobodana Radanovića, njene ljute suparnike iz prethodne sezone ovog rijalitija ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Luna se u jednom trenutku požalila zadrugarima da ne može nigde da nađe čestitku od njenog oca, Gagija Đoganija, a cimeri su je tešili da je teško baš to pismo naći među ostalima kojih ima mnogo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Luna DOBILA PISMO OD ANABELE, zbog čestitke koju joj je napisala NAJEŽIĆETE SE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'