AKTUELNO

Nisu sigurni da li će njihova veza opstati nakon izlaska iz Zadruge.

Nekoliko minuta pre nego što su se uputili u spavaću sobu, Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić Zola razgovarali su o poslu kojim će se on baviti nakon što izađu iz rijaliti programa ''Zadruga 2''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je priznala da smatra kako njih dvoje neće uspeti da opstanu u vezi napolju i da joj ne treba osoba na koju može da računa samo tri dana u nedelji. Zola je po zanimanju di-džej i njegov posao zahteva mnogobrojne nastupe.

Ranije sinoć Miljanina majka Marija je rekla kako je Čolić lenj, zbog čega se on našalio i rekao kako će u porodičnoj kući Kulića, kada se useli, ležati non-stop.

Ja ću u Nišu da ležim, kada napustim Niš, ja ću da radim. Videćeš i sama. Odemo preko dana u šetnju i onda me uveče nema. Videćeš i sama da ću da ti dosadim pa ćeš jedva čekati da se odmoriš od mene - pričao je Zola.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni ne treba momak na tri dana. Nećeš se onda baviti tim poslom. Ma neću ja moći sa tobom napolju. Ne, ne, majke mi. Ti ako se budeš bavio tim poslom, onda znači da me ne voliš - govorila je Miljana, dok se Zola smejao.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'