AKTUELNO

Čolak tvrdi da je između njih bilo više od prijateljstva.

Nakon gledanja snimaka zadrugari Marijana Zonjić i Bane Čolak su ušli u svađu, koju su sve vreme posmatrali Stanija Dobrojević, inače Banetova dobra rijaliti prijateljica, i Lazar Jeremić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razlog svađe bili su intimni odnosu koje su Marijana i Bane nekada imali, kako je on tvrdio. Međutim, Zonjićeva je oštro i samouvereno demantovala Čolakove navode zbog čega je on grubo reagovao.

Da li si bila u apartmanu sa mnom i sa još nekoliko drugova? Da li si bila sa mnom u studiju, šta si tražila tamo? Nemoj da mi glumiš, j*bao sam te više do 20 puta. Razvlačio sam te po stanovima. Strašno, praviš mi se luda. Nisam sa tobom ni kafe pio, samo sam te j*bao - govorio je Bane dok je Marijana šokirano pričala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jesam, trebalo je da radimo pesmu. Sram te bilo, ja kao glupača ovde uvek uz tebe. Nemoj da lažeš. Kako možeš da tako pričaš? Kuneš se u majku ovde, a lažeš. Ti si bio sa mojom drugaricom. Ti si debilčina prava. Prestani sa lažima. Tebi je sad došla Stanija, sad si uz nju. Niko te više od nas starih ne zanima... - pričala je Marijana

U konverzaciju su se uključili Stanija i Lazar Jeremić koji nisu mogli da veruju da je Bane na taj način izneo sve što je znao o Marijani, kao i navode da je sa njom imao više puta odnose.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane, baš si seljak, da li je moguće da pričaš ovo ovako o njoj? Znaš da je gotivim. Ne mogu da verujem. Da li lažeš sve ovo ili šta je poenta - pričala je Stanija, a onda je Lazar dodao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne mogu da verujem da si takav, da pričaš to tako. Trebalo je da kažeš da si bio sa njom nekoliko dana i da ste imali odnose - rekao je Jeremić.
Šta se praviš lud ti, p*čko jedna? Znaš da je sve što sam rekao istina - kratko je dodao Bane za kraj, a onda napustio Belu kuću.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Marijana Zonjić

'