AKTUELNO

Marija od početka Zoline i Miljanine veze ima loše mišljenje o njemu.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku večeri pušten je snimak u kom je tokom intervjua sa Ognjenom Amidžićem, Marija Kulić komentarisala Lazara Čolića Zolu, dečka svoje ćerke Miljane. Tom prilikom Marija je rekla kako je Zola lenj i razmažen, kao i da postoji mogućnost da Miljanu koristi zbog svoje promocije.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: SMETA IM ŠTO SMO MARKO I JA U VEZI: Nakon što je Luna priznala koliko veruje Marku, Mića otkrio sa kojom je zadrugarkom UHVATIO MARKA U KREVETU! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže ona meni to u lice, tako da za mene ovo nije ništa novo. Gospođa Marija, to su standardne njene reči. Kada me više komentariše i opisuje tim epitetima, Miljanina i moja ljubav postaje sve jača. Nigde ne piše da ona mora da veruje meni, bitno je da je Miljani i meni lepo. Nije mi svejedno, ali samo bih se nervirao kada bih o tome mislio - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti vidi sa Miljanom zbog čega ona dolazi kod mene i žali se na tebe. Ona je moja ćerka i da me laže, ja ću da gledam ono što ona meni kaže. Ja znam da se Miljana vezuje za ljude, a ako ga ne prihvati sa rezervom, ona će da pati. Imam pravo to da kažem i može da se ljuti koliko hoće. Imam pravo da kažem da je lenj, jer ništa ovde ne radi. Ona previše veruje, a ona je sebe srozala sa tobom Zolo. Ona je zbog tebe postala agresivna. Meni je mnogo žao Lazara Jeremića. Miljanu je Zola srozao jer joj puni glavu - govorila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Marija Kulić komentarisala Miljanu i Zolu, voditelj Ognjen Nestorović primetio je da Miljana Kulić plače, posle čega je ova zadrugarka iznela svoje mišljenje.

Rasplakala sam se što sam pogodila Lazara šoljom juče. Ovo je mišljenje moje majke. Sve što je rekla, istina je, osim toga da je folirant. Jeste lenj i ja se slažem sa tim! - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'