AKTUELNO

Nije skidala osmeh sa lica.

Luna Đogani drugu godinu zaredom svoj rođendan dočekala je u "Zadruzi", rijalitiju koji pomera sve granice.. Ova mlada ukućanka, inače modna blogerka, danas je napunila 23 godine.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: OVO DO SADA NISTE ZNALI O NJOJ: Mina Vrbaški otrkila značenje tetovaže koja nosi DIRLJIVU i TEŠKU PORUKU! (VIDEO)

Kada su se u ponoć sklopile kazaljke, svi ukućani odmah su ustali i počeli da čestitaju Luni rođendan. Tom prilikom svako od njih blogerki je poželeo sve najbolje, dok ona nije skidala osmeh sa svog lica.

Foto: TvPink Printscreen

Ova ukućanka ostala je iznenađena kada je ugledala poruku koju su joj na platou ispred doka ostavili njeni najbolji rijaliti prijatelji Jelena Krunić i Savo Perović. Ranije večeras, dok je Luna bila u sobi, njih dvoje su od kamenja koje su našli po imanju ispisali "Luna, srećan rođendan".

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Savo je zajedno sa Aleksom Savićem i Minom Vrbaški pripremio tortu za Lunu, dok je Marko Miljković napravio srce od kamenja na ivici doka. Milan Petković je u ponoć počeo da svira gitaru, a Savo Perović je zapevao Luninu omiljenu pesmu "Despacito", nakon čega su ostali ukućani blogerki čestitali rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su joj svi ukućani čestitali rođendan, Luna se uputila na ivicu doka gde ju je čekao dečko Marko Miljković, a to je zasigurno bio jedan od najlepših romantičnih momenata u njenom životu.

00:00h, srećan ti rođendan - govorio je Marko Luni, posle čega su se zagrlili i ljubili.
Hvala ti što si moja ljubav. Prelepo je, divno je, preslatko je. Hvala ti za sve - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Luna i Marko zatim su se uputili ka ostalim zadrugarima, kojima se Luna zahvalila na svemu što su priredili za nju i tom prilikom rekla kako joj je ovo najlepši rođendan do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Kunem vam se da u životu nisam doživela ništa lepše od ovoga što ste mi priredili. Hvala vam do neba! Puno mi je srce. Svi dragi ljudi su mi tu. Mama i tata sigurno sada plaču, volim vas! - pričala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'