AKTUELNO

Dragojević nema ništa protiv.

Kao i svake srede i ove noći zadrugari odgovaraju na pitanja gledalaca, a naredno pitanje bilo je za Anu Korać. Publiku je zanimalo zašto je u dobrim odnosima sa Ljubom Pantović iako se ona stalno svađa sa njenim dečkom Davidom Dragojevićem i vređa ga. Gledaoci su takođe prokomentarisali da ne shvataju kako Ljuba i Ana mogu da budu u dobrim odnosima iako je Koraćeva, prema rečima publike "preotela" dečka od njene ćerke.

Ja nikog nisam preotela, on je raskinuo sa njom iako ona to neće da prihvati. Ja sam sa Ljubom u dobrom odnosu od kad je došla. Kad sam ušla u vezu sa Davidom, malo smo se distancirale. Mi smo ok, pričamo, nema potrebe da pljujem po njoj ili tako nešto. Ona me je zamolila da je ne pominjem kad se priča o Aleksandri, ja sam to prihvatila. Takođe sam njoj rekla da ne vređa Davida. Ne volim da slušam kad se oni svađaju - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne smeta mi da se druži sa Ljubom niti ja njoj nešto treba da branim. Nemam ja tu šta da radim, ona će da radi kako se oseća - naveo je kratko David.

Voditelj Milan Milošević pitao je Koraćevu da li će pozvati Ljubu i na svoju svadbu, ako se bude udala za Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAKO SI TO MOGLA DA URADIŠ?! Zola PREKOREO Miljanu zbog sukoba sa Davidom, LEPI MIĆA SE ODMAH UMEŠAO! (VIDEO)

Ljuba neće doći. Naravno da poštujem Davida i da ću se udati za njega - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da se setim ko me pitao, da li će Ana doći na moj rođendan. Ja sam rekla "Da", ona je došla, ispoštavala me. Kad je krenula da se pravi ta njihova priča, ja sam se povukla. Ana nikoga nije preotela, ona je stupila u vezu sa njim kad je on raskinuo sa Aleksanrom. Ja sam zamolila Anu da mene kao majku boli da slušam da ona za Aleksandru rekla je retardirana. Ja sam njoj takođe rekla da ću je ispoštovati i da neću vređati Davida, ako on uradi isto - zaključila je Pantovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'