AKTUELNO

Dugo joj je trebalo da prizna ovo.

Stanija Dobrojević napravila je totalni haos u Beloj kući, kada su je svi za stolom napali da je namerno izrežirala njenu vezu sa Vladimirom Tomovićem, te da je imala cilj da marketinškim trikom postane žrtva, jer više nije sposobna da bude samostalna u ovoj psihološkoj igri.

Ona je zbog toga napustila sastanak, pa je briznula u plač, a njeni urlici odzvanjali su Zadrugom. Maja Marinković nije mogla da je uteši posle svega što je Dobrojevićeva izjavila.

Foto: TvPink Printscreen

Napravio mi je pakao od života, ja ovo nisam zaslužila! Ispala sam debil, sad se svi ovde sprdaju sa mnom, ispala sam folirant! Sve sam, samo to ne! Ja uvek krijem emocije i ljubav, a evo šta me je snašlo! Ja nikad ne bih pokazala dečka u javnosti i uvek nađem nekog debilčinu da mi se ceo svet smeje kao što su za Filipa! Šest godina sam se prala od veze iz rijalitija, sad moram opet! Sve mi ide na ku*ac, mrzim to! Ovde me prave folirantom, kao da sam to htela za marketing! Pobegla sam od svega toga u Ameriku! Dobila sam Filipa dva! Šest godina sam se stidela toga! - rekla je Stanija.

Bane Čolak je odmah pritrčao u pomoć, a ona mu je odala jedno priznanje koje će mu sigurno značiti.

Foto: TvPink Printscreen

Počinjem da te gotivim najviše od svih u kući! Šta je ovo?! Sa debilom sam ušla u vezu! Ustaju mi ovde lezbače i prostituke da mi komentarišu vezu! Ispala sam folirant i fejker, ja koja se gadim da ispoljavam emocije u javnosti! - nastavila je Stanija.

Kako je izgledala ova scena, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'