AKTUELNO

Pevačica ostala zabezeknuta!

Suzana Perović ustala je kako bi prokomentarisala zbog čega je krila od javnosti i zadrugara da gaji emocije prema Mikiju Đuričiću.

Naime, tokom emisije ,,Pitanja novinara" Suzana je ustala i javno priznala pred milionskim auditorijumom da voli pčelara iz kupinova, što nikoga nije iznenadilo, međutim, to je pogodilo Nadeždu Biljić, koja se ponovo vratila u Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je žao što Miki nije tu, ja sam u petak njemu rekla da ću prvi put kada me neko od novinara bude pitao, ustati i da ću reći šta osećam prema njemu. Rekla sam mu da neću više da čekam - izjavila je Suzana.
Rekla je to, zato što je znala da ja ulazim. Gledala sam je kao majku, ali taj njen postupak je jako ružan, mogla je da mi kaže do sada koliko puta da oseća nešto prema njemu - prokomentarisala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić našla se prozvanom, te je ustala kako bi prokomentarisala Suzanu i Mikija, a zatim je i Nadežda otkrila informacije da se Suzanina deca nje stide, kao i informaciju o mužu.

Kada su me pitali da prokomentarišem njihovu situaciju, rekla sam da kada je videla da je nema nigde, da je ne podižu ovde, odjednom je poteralo od straha, vrtela se nije znala šta će, kako će. U međuvremenu je Nadežda izašla, a ona je znala da Miki ima emocije prema njoj, pa se ona poigrala samo sa njim. Njoj je trebao zaštitnik ovde, niti zna da skuva, niti zna da spremni. Lazar tamo ide i sređuje im, mene bi bilo sramota. Ona da se njoj Miki sviđa ili bilo ko drugi, a pritom se stidi, što ga nazivaju čovekom iz Kupinova, ona bi rekla da je to bila ljubav i strast. Miki je žrtva u njihovoj vezi - izjasnila se Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Nema joj pola od muža, deca je se stide. To su te informacije. Ako ćemo da pričamo o nekim stvarima, hajde da pričamo do kraja. Poslednji naslov u novinama je glasio da se njena deca brinu za nju, jer je ona bila odavno sa Mikijem u vezi, i da se oni plaše za njenu egzistenciju. Pisalo se i o meni svašta, ali mora da pazi šta priča - izjavila je Nadežda za kraj.

PROČITAJTE JOŠ: GLEDAM GA POGLEDOM ZMIJE OTROVNICE: Vladimir izabrao potrčke i omiljenog, pa nastao haos! Zerina mu ovo neće oprostiti! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'