AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži, a dane pusti suze.

Emisija ,,Pretres nedelja sa Milanom Miloševićem" razbuktala je emocije među stanarima Bele kuće. Intrigantna pitanja voditelja Milana izazvala su suze na licu Maje Marinković.

Naime, u Rajskom vrtu Maja je pričala sa Stanijom Dobrojević o misterioznom muškarcu, koji je, po priči Marinkovićeve bio tri godine u zatvoru.

Foto: TvPink Printscreen

Da, tako je. Što se tiče Lune, jesam protivnik da neko bude sa oženjenim muškarcem i protiv rasturanja braka. Stanija i ja smo imale razgovor. Ona me je pitala da li je to dečko koji je bio u zatvoru, ja sam rekla: ,,da". Ja nisam bila sa oženjenim muškarcem. Taj dečko je meni slaba tačka i moja najveća ljubav. Ja sam njega ispoštovala tri godine, to je posebna osoba u mom životu, nisam bila sa oženjenim muškarcem. O njemu sam pričala sa Stanijom, a to može i da se proveri - izjavila je Maja.
Meni je Maja pričala o tom dečku o kom je sada pričala, tako da mogu da potvrdim, ako je o njemu pričala - potvrdila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS SU PALE MASKE: Vladimir otkrio da je Zerina poslala majci TAJNU PORUKU, a onda David obelodanio koju igru je igrala! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'