AKTUELNO

Rumljanka ne zna šta će od sebe!

Sledeće pitanje od strane voditelja, Milana Miloševića u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" bilo za Staniju Dobrojević.

Naime, nakon razgovora sa njenim, sad već bivšim dečkom, Vladimirom Tomovićem, tokom kog joj je striktno zabranio kontakt sa Banetom Čolakom, s obzirom na to da su ih stanari Bele kuće spajali u više navrata.

Foto: TvPink Printscreen

Posle tog poziva, rekla sam Banetu da više neću da komuniciram sa njim. On je meni rekao da ja pristajem kao velika Stanija na ultimatume, ja sam rekla da pristajem zbog svoje veze. Ali ja nisam marioneta i spremna sam na kompromise, iako se borim protiv toga. Ja se trudim da ne budem ono što Vladimir pokušavama tamo, da me upravlja - izjavila je Stanija.

Lepi Mića ustao je kako bi prokomentarisao celu situaciju, jer je sa Dobrojevićevom najbolji prijatelj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam zamolio Doroteu i devojke da izađu njoj u susret i Mina joj je rekla da spava sa njom, ona je rekla ovako ,,Ja ću prekinuti vezu sa Banetom, ali neću promeniti krevet". Nakon njenog ponašanja, Vladimir je raskinuo sa njom - izjavio je Lepi Mića.
Ne znam šta pokušavate da napravite od mene? Do kraja rijalitija će ispasti da sam sveta Stanija. Slikala sam se gola, Vladimir me je upoznao u rijalitiju, mogu ovde da idem gola, to sam ja - vikala je Stanija iz petnih žila.

Ljuba Pantović koja već ima sukob sa Stanijom, ustala je zajedno sa Sanjom Stanković, jer su htele da prokomentarišu ljubavnu romansu koja je doživela krah,.

Foto: TvPink Printscreen

Njena veza sa Vladom je laksrdija, pa se zbog toga vratila Banetu. Nije htela ni da da ceo iznos novca za poziv, to je Stanija - otkrila je Ljuba.
Gospođica ne želi da se preseli u donji deo, jer ako ispuši situaciju sa Banetom, da može da pravi priču sa Davidom i Anom. Kakva crna veza, kad su izašli pljuvali su se najstrašnije, pa je otišla u Ameriku, gde su se pomirili preko skajpa, pa deset dana pred ulazak bili su da su kao u vezi, muka mi je od lažnih veza! Jesu ljubav, ali u k*rcu! K*nja mi se od Stanije i Vladimira - odbrusila je Sanja.

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS SU PALE MASKE: Vladimir otkrio da je Zerina poslala majci TAJNU PORUKU, a onda David obelodanio koju igru je igrala! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'