AKTUELNO

Hrana je ponovo razlog mnogih rasprava.

Izgleda da "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" ne može prođe bez incidenta, pa je tako bilo i ovaj put. U raspravu su ušle Suzana Perović, Zorica Marković i Marko Petrušević Petrući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razlog rasprave ovog puta bio je skrivanje hrane iza kreveta. Potegla se priča da je Suzana rekla Petrućiju da kaže svim zadrugarima ko uzima hranu.

Suzana mi je rekla da kažem svima koji stavljaju hranu iza kreveta da vrate hranu. Suzana ti je rekla da ju je videla. Rebeki sam prvo rekao - govorio je Marko Petrušević, a onda se Suzana branila da nije spomenula Zoricu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zoricu nisam somenula - kratko je rekla Suzana.

Zorica Marković je onda ustala i iskreno rekla da na rođendanu nije bila jer je boleo zub i da je u Belu kuću stigla tek pri kraju žurke kada je već sto bio prazan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tako je bilo. Bila sam jedno deset minuta. Zaboleo me zub, popila sam lek i spavala. Upravo sam naišla na situaciju kada sam čula da je Suzana rekla Petrućiju da me je videla kako uzimam hranu. Napala sam ga, ali i nju. Posle smo sve sredili. Dečko je rekao da si ti rekla - govorila je Zorica, a onda je sve prekinuo Miki Đuričić:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma i ti si ih videla, a ti si i uzela. Zna jedna osoba koja je sve videla - kratko je rekao Miki, a zadrugari su bili u šoku.

Dorotea Jovanović i Rebeka Popović su takođe bile jedne od aktera ove priče jer su se posvađale oko toga ko će počistiti hranu koja je Lepi Mića razbacao nakon što ju je našao iza kreveta spomenutih zadrugarki. Njih dve su se pokajale zbog načina na koji su se ophodile prema hrani koja je doneta na rođendan Ljube Pantović, te su se izvinile produkciji.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Suzana Perović

#Zorica Marković

'