AKTUELNO

Tenzija između zadrugarki zbog hrane.

Većina zadrugara se okupila danas u dvorištu velelepnog imanja u Šimanovcima, gde su uživali u sunčevim zracima. Odjednom došlo je do svađe između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore i to zbog hrane.

Naime, Matora je želela da spremi nešto za ručak Sanji dok se šporet nije ugasio, na šta joj je ona rekla "neka se ugasi". Stankovićeva je imala svoju porciju hrane koju nije mogla da pojede i dala je Mikiju Đuričiću. Pčelar je odmah pomislio da se svađaju zbog njega, ali njihov problem je bio zapravo zbog plavušinog odgovora.

Foto: TvPink Printscreen

Htela je da baci, pa je dala meni - pričao je Miki.
Kakav si debil, šta radiš to? Ponašaš se kao dete debil. Ja brinem šta ćeš ti da jedeš i gledam da se ne ugasi šporet i ti kažeš : "Neka se ugasi". Kakvo je to ponašanje? Ti si j*beni inadžija - vikala je besno Matora.
Nisam inadžija. Nemoj da lažeš. Produži dalje - pričala je Sanja, ne želeći da se raspravlja sa Matorom.

Foto: TvPink Printscreen

Njeno ponašanje je izvelo Matoru iz takta, pa je otišla besna od Sanje ne želeći da nastavi svađu, a ona je ostala da leži na travi i sunča se.

Pročitajte još: PREKRŠIO JE NAŠU ZAKLETVU: Stanija se poverila zadrugarima da će BACITI KRST koji joj je Vlada poklonio! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'