AKTUELNO

Nije joj se popravila slika o Zoli.

Marija Kulić razgovarala je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, nakon što je sa njim pričala njena ćerka Miljana Kulić. Ova zadrugarka ponovo ima zategnute odnose sa naslednicom i Miljaninim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je odmah na početku istakla kako nije mogla da zamisli da će se ikada u životu svađati sa Miljanom zbog momaka i da ju je veoma uvredila tokom svađa za vreme pitanja gledalaca i pitanja novinara ove nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se izvinjavala do pre sat vremena. Kada sam videla da se pokajala, ja sam oprostila. Počela je da plače. Rekla mi je: "Neću mama nikada više, molim te izvini. Samo nemoj njega (Zolu) da komentarišeš!" i to smo rešili. Zola je pokazao neko lice baš onako kako sam ga u početku komentarisala. Miljanu nikada nije zaštitio. Ja tu skačem, ali on nikad - pričala je Marija.

PROČITAJTE: JA SA PROSTAKUŠOM NEMAM ŠTA DA PRIČAM: Nadežda izvela Suzanu iz takta, ona se odmah požalila Mikiju, a njegov odgovor će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam Miljani i neke stvari koje su mi zasmetale. Sada je slika o njemu gora! Mislim da je neradnik, da je lenj, razmažen, folirant... Tu je i mogućnost da će da je iskoristi zbog promocije. Miljani ti odnosi sa njim nisu trebali. Ona sada ispada gora nego ranije - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'