AKTUELNO

Kulićeva i dalje nastavlja po svom.

Novi zadrugari, Nadežda Biljić i Milan Petković su dobili zadatak od Velikog šefa da iznesu javno mišljenje o svim zadrugarima ponaosob. Pinkova zvezda je oštro krenula na samom početku svog izlaganja, pa je dala koristan savet svojoj rijaliti cimerki Miljani Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Naimke kako je Marija Kulić tokom prethodne večeri plakala jer Miljana planira svadbu sa Zolom, a ona sa tim nije saglasna, Nadežda joj je poručila da ne sme da dozvoli da njena majka plače zbog onoga što ona radi.

Ja tebe mnogo volim, ti to znaš. Nemoj majku da dovodiš do suza. Sutra je možda neće biti i nećeš imati priliku da joj kažeš sve što imaš da joj kažeš. Nemoj da dozvoliš da majka pusti suzu zbog tebe. I moja majka je mnogo isplakala zbog mene. Sad nema nikakve potrebe da dolazite u ovakve situacije. Shvatićeš kada Željko poraste koliko znači majčinska ljubav i znaćeš šta znači dete i briga za detetom. Majčinska suza mnogo boli - savetovala je Nadežda Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovih reči Marija se rasplakala, ali Miljana je i dalje bila pri svom stavu da voli Zolu i da ne želi da joj majka upropasti vezu.

Šta ja da radim da ona ne plače? Kad god ja krenem za njom, ona bude još gora. Zar ja teba da dozvolm da me ona bruka i da mi uništii vezu i život - pravdala se Kulićeva.
Majka je majka. Ja svoju majku poštujem. Ja o svojoj majci nikad nisam rekla da me bruka - nastavljala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IZDRŽAVALA JE BIVŠEG DEČKA TRI GODINE, a onda joj se on javio pred ulazak u 'Zadrugu': Maja priznala kroz kakav pakao je prošla zbog ljubavi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'