AKTUELNO

Perovićeva je bila veoma oštra prema Biljićevoj.

Nadežda Biljić je tokom prethodne večeri ušla u Belu kuću sa namerom da sa očita lekciju Suzani Perović i Mikiju Đuručiću. Naime, Pinkova zvezda smatra da joj je Perovićeva zabila nož u leđa ušavši u vezu sa pčelarom iz Kupinova.

Foto: TvPink Printscreen

Danas su novi zadrugari, Nadežda i Milan Petković komentarisali svoje cimere, a kada je došao red da Biljićeva kaže u lice Suzani šta misli o njoj, ona je osula paljbu. Kako su obe britke na jeziku, ušle su u verbalni sukob.

Na početku si me bodrila, bila si uz mene, plakala sam ti na ramenu, znala si koliko mi je teško, mogla si da mi kažeš, ako si nešto osećala - započela je Nadežda, ali nije uspela da dovrši misao, jer je Suzana odmah počela da se brani.

Foto: TvPink Printscreen

Te lovačke priče ostavi za nekog drugog. Ja ti nisam Sloba Radanović i sa mnom tako ne možeš da pričaš, ja ti ništa loše nisam uradila - vikala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IZDRŽAVALA JE BIVŠEG DEČKA TRI GODINE, a onda joj se on javio pred ulazak u 'Zadrugu': Maja priznala kroz kakav pakao je prošla zbog ljubavi! (VIDEO)

Razočarala si me. Sutra bi mi se j*bala sa mužem i gledala bi me u oči. Ti mi glumiš neku zvezdu. Mnogo si nebitna u mom životu. Moje mišljenje o tebi je nula - odbrusila joj je Nadežda.

Belom kućom se istog trenutka prolomila vika sa obe strane. Nadežda je bila toliko besna da nakon Suzane više nikog nije želela da komentariše.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'