AKTUELNO

Uzrujala se zbog sukoba sa majkom.

Tokom večeri Miljana Kulić i njen verenik, Lazar Čolić Zola osamilili su se na farmi kako bi na miru popričali. Naime, dok je trajala emisija ,,Pitanja novinara" Miljana je došla u žestok okršaj sa svojom majkom, Marijom Kulić, jer je izjavila da je Zola folirant i da im neće doći na svadbu.

Zola je svoju verenicu hteo da umiri, te joj je objasnio da ne mora da ga brani od njene majke, jer on može sam da vodi bitku. Međutim, Miljana se potresla onog trenutka kada je Marija pustila gorke suze, pa im je odbrusila da im se neće pojaviti na venčanju.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj skakati za mene, nemoj sebe dovoditi u tu situaciju. Kada vidi da nema povratne informacije, neće imati ni 1% želju da nas komentariše - započeo je razgovor Zola.
Zamisli da kaže da neće da dođe na ćerkinu svadbu? Je l' to normalno - upitala ga je Miljana.
Ona bi najradije za mene rekla da sam serijski ubica, to joj sigurno niko neće poverovati. Zbog tog tvoj ponašanja možda ljudi pomisle da je naš odnos zahladneo. Što smo više zajedno, ja tebe više volim. Ovo što se ja ovako ponašam jeste zato što ne želim da ti dođeš i meni kažeš šta ti je ona rekla - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Stanija BESNA KAO RIS: Trebala sam da uđem kao slobodna devojka, a ne kao DEBIL sa ozvaničenom vezom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Miljana Kulić

'