AKTUELNO

Ne može sebi da oprosti što se prepustila emocijama, a on ju je javno ostavio.

Stanija Dobrojević popričala je sa novim ukućaninom Milanom Petkovićem o Vladimiru Tomoviću koji ju je večeras javno ostavio.

Stanija je večeras pred milionskim audtiroijumom javno ostavljena od strane Tomovića, pa i dalje ne može da se pomiri sa tim. Petković se ponašao kao pravi muškarac, te je odmah prišao da je uteši.

Foto: TvPink Printscreen

Pravi muškarac, mačo men, pojam muškosti, to se ne radi tako, ja to ne podržavam što je on uradio. To je blamantna stvar koju je on uradio, kad smo raskidali preko poruka, društvenih mreža. Koliko godina ima lik i kako raskida? I još tebi krivo - započeo je Milan.
Ne, ne, ja sam na sebe besna, zato što sam razgovarala sa njim, da li može da se nosi sa svim tim, rekao je da može. On je hteo da uđem kao njegova devojka, svi su mi govorili da to ne radim, mislili su da ću se smuvati sa nekim ovde. Da bi šta? Posle mesec dana pravi cirkusijadu ovde, zaj*bi me tih fora. Sinoć kad sam se lomila sa Zoricama, Ljubama, dedama, Mikama, pokojnim deda Žikama, on gleda to i ćuti, ni da spomene - odgovorila mu je Stanija.

Potom se okrenula ka kameri i direktno se obratila Vladimiru.

Foto: TvPink Printscreen

Pa je l' gledaš ti ako me voliš i ako ti je stalo, šta gledaš? Čolaka j*bote - uzviknula je Dobrojevićeva.

PROČITAJTE JOŠ: Nakon Nadeždinog ulaska u 'Zadrugu 2' Suzana priznala da VOLI Mikija, a onda zahtevala od njega da raščisti OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'