AKTUELNO

Ona želi da njihova veza uspe.

Ove noći predstavnici sedme sile postavljaju stanovnicima Bele kuće veoma škakljiva pitanja, na koja oni moraju da odgovore iskreno.

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević večeras je saopštio Staniji Dobrojević da je Vladimir Tomović imao nameru tokom poziva da raskine sa njom, zbog čega je ona bila vidno uznemirena.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Darko je nakon Stanijinog izlaganja na ovu temu, imao pitanje za Jovanu Tomić Matoru šta misli o vezi Stanije i Vlade.

Matora tebe je ovaj odnos zaintrigirao. Zaintrigirao te Vladimir postupak. Kakvo je tvoje mišljenje na ovu temu - upitao je urednik portala Pink.rs Matoru.
Ja sam bila upućena da je bila ogromna pljuvačina između njih dvoje, drago mi je ako su preko toga prešli. Ja dečka ne mogu organski da smislim. On je smrad i g*vno od čoveka. Ja ne volim muškarce koji će svoju muškost pokazati tako što će se unositi u facu i glumiti alfa mužijake. Ja bih volela da on uđe, da se nastavi ova idilična priča. Ipak zajednički fanovi. Stanija je vrsta igrača koja čeka, smeška, neće do kraja da iznese svoje mišljenje, ali kada bude neka rasprava, ona će to i pokazati. Ovo što je Stanija pričala mi je veoma zanimljivo. Radujem se ako Vlada bude ušao i volela bih da komentarišem njihovu vezu. Veza preko skajpa je uspela da se održi, a onda je pukla zbog gospodina Baneta. Ona je definitivno osoba koja ne može sama. Ovoga puta se Stanija nije vezala za osobu, nego za podršku i fan grupe koje oni imaju. Meni izgleda da je više u vezi sa Tamarom, nego da je sa Vladimirom. U svakom slučaju, želim im svu sreću - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Milan ostao zabezeknut kad mu je postavljeno pitanje o bivšoj devojci, pa priznao: DEVOJKA ME JE OSTAVILA JER JE SNIMALA FILMOVE ZA ODRASLE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'