AKTUELNO

Naoštrila se!

Nakon što je voditeljka Dušica Jakovljević najavila povratak bivše zadrugarke i Pinkove zvezde, Nadežde Biljić, sela je u studio i odgovorila je na goruća pitanja gledalaca.

U nikad zanosnijem izdanju pojavila se na velikim vratima, pa se prvo zahvalila na pozivu,  a potom se žustro okrenula prema njenoj bivšoj ljubavi, Mikiju Đuričiću i njegovoj emotivnoj drugarici, Suzani Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Želim da se zahvalim televiziji Pink koja mi je dala ponovo šansu da se vratim. Ja mogu samo da kažem da ću se potruditi da bude onako kako treba ovaj put - započela je Nadežda.

Zatim je urednik portala Pink.rs i novinar, Darko Tanasijević upitao Nadeždu kome neće pružiti ruku, te je bez dlake na jeziku, Biljićeva osula paljbu po Luni Đogani, Jeleni Krunić i Suzani.

Neću pružiti ruku Luni, Krunićki i Suzani Perović. Ja nemam osećanja prema Mikiju Đuričiću. Mi smo izažli iz prve "Zadruge" u ljubavi, ali on se čovek zaljubi tri puta po pet minuta. Suzana i ja se poznajemo iz spoljnog sveta, čula se sa mojom mamom i na neki način joj je obećala da će mi biti kao druga majka. Mene je Suzana bodrila da priznam da imam , a kad sam okrenula leđa, ona je brže bolje raširila noge. Sutra će mi spavati sa mužem,s amo da mi je rekla da postoji nešto sa njene strane prema Mikiju, mnogo bih je više poštovala, a ovako je samo jedna nula. Luna je meni na pravila podliv na ruci, kada je branila brata od mene, kada je Krunićka nju napujdala protiv mene, pa sam je gađala tanjirom, žao mi je što nju nisam pogodila. Ona je devojka mora da se ceo svet ne vrti oko nje. Ponaša se kao da je već pobedila u "Zadruzi" a znamo da je postala poznata kao devojka za koju se zna šta je uradila u prošloj sezoni, čime ne treba da se ponosi - oštro je ispričala Biljićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su je pitanja novinara preusmerila ka emocijama prema Mikiju sa kojim se u prošloj sezoni ,,Zadruge" imala i veridbu i užarenu romansu, te je Nadežda ovog puta odlučna da mu se neće vratiti.

Ovog puta ostajem do kraja i Mikijeve provokacije više ne mogu da utiču na mene. I sigurno se ne mogu vratiti ta osećanja, 100%. Ne mogu se vratiti osećanja prema čoveku koji mi je opsovao tatu, mamu, batu... Završio je sa mnom za sva vremena. Suzana je Mikiju pravila ljubomorne scene na pomen mog imena. Možda negde i strepi, ja im nisam pretnja, nemam ništa sa njima - bila je odlučna pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda se pred kraj osvrnula i na odnos između Stanije Dobrojević, Vladimira Tomovića, te je osudila reči Baneta Čolaka koje joj je uputio.

Staniji nije nikog bitan osim Vladimira, samo njega želi, ona je prošla pakao. Meni je strašno šta je sve Bane pričao o njoj, gde je Vladimir došao neko ko joj je pružio ljubav koja joj je potrebna - završila je Nadežda.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'