AKTUELNO

Ne može da veruje šta je uradila sebi.

Zadrugarka Zerina Hećo je u toku noći obrijala glavu što je šokiralo javnost i njene cimere. Prvi koji je ostao bez reči bio je Vlada Todorović, pa je javio njenom bivšem dečku Banetu Čolaku.

Foto: TvPink Printscreen

Odman nakon razgovora koji je obavio u sobi za izolaciju sa Zerinom, Bane se vratio u Belu kuću gde je Ljubi Pantović i Vladi Todoroviću ispričao o čemu su sve razgovarali.

Nije mi dobro, tresem se. Išao sam i rekao sam joj da joj nikada neću reći ništa loše. Govorila mi je kako me je volela i da sam je povredio. Hteo sam da pričam sa njom kao čovek. Rekla mi je da mora da se suoči sa nekim rezultatima koji treba da stignu - počeo je da priča, pa nastavio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Predlažem joj da ide kući. Mislim da ovo nije skretanje pažnje. Ona je za kosu nešto najgore. Mnogo brine o kosi, baš je vodila računa. Zbog mene se ošišala kratko jer sam joj rekao da joj to u rijalitiju ne treba. Krivim sebe jer sam je terao u rijaliti, sad se osećam da sam samo ja kriv. Ne bežim od toga da sam svašta pričao i radio. Jedva će da dočeka ovaj njen bivši muž. Ona njega brani ovde, ali on jedva čeka da joj uzme dete. Ucenjivao ju je da ako ja imam odnos sa tim detetom, da će tek onda je tuži. On je ovo jedva dočekao. Tresem se i ne mogu da verujem... - pričao je Bane dok su ga ostali slušali.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'