AKTUELNO

Nije mogao više da izdrži!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Suzana Perović imala je pitanje za Vladimira Todorovića. Naime, njeno pitanje odnosilo se na Todorovićevu bivšu devojku, Zerinu Hećo, koja je vrhunac svog nervnog sloma doživela tokom prošle žurke.

Foto: TvPink Printscreen

Ti nešto nećeš da ispričaš, da kriješ, tajiš ili taktiziraš. Stvarno želim da znam, po tvom povratku ovde, šta si mislio i šta si hteo sa Zerinom i taj odnos koji imate. Ona jedno priča, ti drugo, ljubite se, a govorite da niste par - upitala ga je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam kako mogu da ti objasnim. Ja sam se otvorio onoliko koliko treba da se otvorim. Ja nisam bio nedorečen tada kad sam pričao o tome. Sve ono što sam pričao kada sam se vratio, stojim iza toga, ali onog trenutka kada sam osetio da mi je to teško i da ne postoji emocija sa moje strane, ja sam se povukao. Sa njene strane je i dalje bilo emocija. Ja sam se poneo ljudski prema njoj - pričao je Vlada.

Nakon toga, Suzana je upitala Vladu da li je on bio pokraj Zerine kada je ona doživela nervni slom, na šta je on potvrdno odgovorio.

Bio sam do momenta, dok mi obezbeđenje nije reklo da se sklonim, da ne bi trebao da budem tu, dok se ona ne smiri - ispričao je Vlada, što je i Mina Vrbaški potvrdila.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO NISAM OSTALA TRUDNA? Miljana i Zola ponovo u ŽESTOKOJ SVAĐI, ona mu zamerila OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'