AKTUELNO

Njeni cimeri su joj zamerili zbog ovoga.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Zorica Marković imala je pitanje za Zerinu Hećo. Budući da su se mnogi iznenadili njihovom obnovljenom kontaktu, znajući da su njih dve imala žestoke sukobe proteklih nedelja. Međutim, Zerina je sebi dozvolila neopravdani gest, koji je iznervirao sve zadrugare. Ustala je za crnim stolom i odlučila da kazni cimere, tako što je napustila ,,Igru istine".

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je igra gladi, a ne igra istine, ja bih da vas us*rem večeras i ne odgovorim pitanje. Ja ću napustiti sastanak. Zorice, znam da ti imaš šta da jedeš, Luna je jela, pošto ja u igrama gladi ne mogu da učestvujem, jer ja kao folirant ne mogu ovde da sedim. Vi nastavite redosledom. Od svih silnih istina, ja folirant, sam se umorila od foliraža i glume, tako da ću da napustim "Igru istine" - rekla je besno Zerina, pa napustila cimere.

Stanari Bele kuće oštro su osudili Zerinin potez, jer je to potpuno nekolegijalno, budući da će možda njeni cimeri ispaštati zbog njenog inata.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo večito neko radi. Nabijem vam k*rac, svi smo kurve... Ja od danas neću dati na svoju devojku i sebe. Lično ću ustati i braniti sve - odbrusila je Matora.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO NISAM OSTALA TRUDNA? Miljana i Zola ponovo u ŽESTOKOJ SVAĐI, ona mu zamerila OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'