AKTUELNO

U Beloj kući se usijalo!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Lepi Mića je postavio pitanje Jovani Tomić Matoroj da iznese iskreno mišljenje o Zerini Hećo, budući da su njih dve imale žestok okršaj pre samo nekoliko dana. Razlog njihove svađe bila je Sanja Stanković, za koju je Zerina tvrdila da više ne voli Matoru i da je folirant, kao što je Jovana tvrdila.

Foto: TvPink Printscreen

Trenutni opis našeg druženja ne postoji, prekinula sam svaku komunikaciju sa Zerinom. Nisam htela ovde da komentarišem za sastankom, ali mogu sada da joj kažem da sve što je izjavila za Sanju da je slagala. Kad si skočila ovde i kad si mi rekla: ,,Matora, u pravu si da te Sanja ne voli i da je folirant." Ja ne lažem, pogotovo ne takvu stvar. Ja bih volela da si i tada rekla da si bila nervozna. Ja i te kako pogrešim, pogotovo kad mi je neko drag, a ti si mi bila draga izuzetno, baš zbog toga što svima kažeš sve u lice i to mi je bilo čudno da u odnosu sa mnom nisi uradila istu stvar. Najviše mrzim kada me neko ubeđuje u nešto što nije bilo, umesto da razmisli i da mi se izvini. Klela si se da nije tako bilo. Druga stvar, ti si Sanji govorila da se slažeš sa svim onim što mi je prebacivala za Lunu i poljubac, meni pričaš jednu priču, njoj pričaš drugu. Ja sam bila kao i Zerina u rijalitiju, depresivna, jer sam imala porodične probleme, ali se nisam ponašala kao ti - izjavila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ti rekla i u toaletu to, ali sam ti rekla da nisam rekla da je folirant. Ti znaš kako je bilo dok Sanja nije bila ovde. Kada je došla nas dve smo uspostavile neki kontakt. Ono u šta sam se ja umešala jeste kada ste vas dve imale svađu, ušla sam u toalet i ona je plakala. Ja sam joj rekla da je podržavam u tome i da je razumem. Ja njoj nisam pomenula Lunu, niti bilo šta. Kasnije je ona tebi konstantno prebacivala za tu stvar, ona je bila u pravu ne za Lunu, već zbog vaše svađe. Ja sam sedela ovde i gledala vaše svađe, bilo je previše drame  - odgovorila joj je Zerina.

Zerina je u jednom trenutku napala i Sanju govoreći da se druži sa Lunom Đogani, što su i Stankovićeva i blogerke ustale i demantovale.

To nije istina. Zerina, ti si se prva pomirila sa Zoricom Marković sa kojom si imala užasnu svađu. Nemoj da pričaš nešto što nije istina - odbrusila joj je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAKO NISAM OSTALA TRUDNA? Miljana i Zola ponovo u ŽESTOKOJ SVAĐI, ona mu zamerila OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'