AKTUELNO

Odlučili su da razreše sve što im remeti vezu!

Luna Đogani i Marko Miljković u toku prethodne noći ušli su u žestoki sukob, a nakon čega su i raskinuli.

Jutro posle ozbiljne svađe, njih dvoje su odlučili da porazgovaraju o svemu i pokušaju da svojoj vezi daju još jednu šansu.

Miljković je pridikovao blogerki zbog njenog ponašanja, a na njenom licu se videlo koliko se kaje i da bi sve dala da mogu ponovo da izglade odnose.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikad ne bih dozvolila da kažem da igraš taktiku sa mnom. Loše sam se izrazila! Sam si rekao da glumiš! Ja sam na to mislilla, u klipu sam to rekla! - rekla je Luna.
Ti kao da si moj neprijatelj i pričaš protiv mene! Sve što ljudi pričaju kad hoće da me izvređaju, kao da ste se udružili. Kao da me gledaš tim očima. Ti bi skočila i te kako da tebe neko napada. Ja ponižavam sebe, uvredim ih i svašta im kažem namerno samo da bi ućutale. A ti, ti nisi taj tip koji može da ćuti! Ja snosim odgovornost i to je to. I ja treba da pustim Maju da laje na tebe. Onda ćeš ti da skočiš i evo ti Lune iz Zadruge 1. Ja ti pričam zašto ja moram da reagujem! - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja samo ne želim da se svađaš! Ja treba zbog sebe da uradim nešto drugačije, isto tako i tebe savetujem. Možda sam se ja pogrešno izrazila! - rekla je Luna.

Ostanite uz TV Pink i pratite UŽIVO raspravu Lune i Marka!

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'