AKTUELNO

Pevač se izvinio svojoj devojci.

Sve najzanimljivije situacije i događaje koji su obeležili nedelju za nama, zadrugari će videti upravo ove noći u emisiji "Gledanje snimaka".

Na sledećem klipu zadrugari mogli da pogledaju kako je Marko Petrušević Petrući nakon žurke u utorak pokušavao da poljubi Marijnu Zonjić, dok je Rebeka Popović, njegova devojka, ležala u krevetu i pokušavala za zaspi. Mina Vrbaški i Stanija Dobrojević savetovale su tom prilikom pevača da prestane da se udvara Zonjićevoj, ali on nije reagovao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada su pogledali snimak, akteri su prokomentarisali sve, a prva je svoje mišljenje iznela Rebeka.

Znala sam, nije mi se izvinio tada, tek smo sinoć pričali. Ja ne tolerišem to ponašanje, meni to ne odgovara. Drugim ljudima je to smešno, ali meni nije. Već par dana mi nije dobro, otičem zbog tih hormona, zbog pilule za dan posle. On je spremniji da postane mama nego tata, on je takav, pa je takav, meni to ne prija. Postoje ljudi koji moraju konstantno nešto da prave, neko može da leži, neko da jede, neko da pije, svako je našao ulogu u ovom rijalitiju - rekla je Rebeka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Izvinjavam se što tvoj momak uvek dolazi kod mene kad je pijan, meni je tebe žao. Ovo nije prvi put da mi prilazi. Ja nisam kriva, rekao si mi pre Rebeke da ti se sviđam - navela je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je meni davala povoda tokom žurke. Rekla mi je "Idi raskini sa Rebekom" - objasnio je Petrući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međtuim, onda je došlo do primirja između Popovićeve i mladog pevača, a oboje su jedno drugom javno priznali emocije.

Drago mi je što se tiče Mine, što devojka sa 18. godina konta neke stvari. Marko je takav od početka. Prihvatila sam, ali je počelo da mi smeta. U svom ličnom sam ludilu, malo ću da ohladim mozak, pa ću da vidim šta ću. Možda i jesam zaljubljena - navela je Rebeka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rebeka je bila u pravu što me je ostavila. Bio sam debil. Marijana kaže da sam ja nju napadao, ali ona je sama prilazila, igrala. Ja tebe zaj*bavam. Izvinjavam se Rebekinim najbližima koji gledaju ovo. Marijana ti tripuj da mi se sviđaš, ako je tebi lakše. Pričao sam sa Rebekom juče, izvinio sam se, kapiram što ne može da se pomiri sa mnom. Ponašam se kao debil. Realno ispao sam kreten, nisam ispravan. Postupila je normalno, raskinula je sa mnom. Nedostaje mi. Ja to ne pokazujem, ali imam to u sebi - zaključio je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO MORATE DA VIDITE! Prvo, pa muško: Ovako će izgledati Miljanina i Zolina BEBA! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marijana Zonjić

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'