AKTUELNO

Ne dopada joj se što on komentariše njihovu vezu.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pušten je snimak u kojem su Luna Đogani i Marko Miljković razgovarali o njenom odnosu sa Stanijom Dobrojević. Naime, Luna je zamerila Staniji i Maji Marinković što su na žurki tražile pesmu Slobe Radanovića sa kojim je bila u vezi tokom trajanja prve sezone Zadruge.

Marko je ovde ispao vrlo korektan. O Luni bih rekla da treba da zavoli sebe što pre. Treba da te bude sramota, mene ogovaraš. Ti si devojko neurotična - govorila je Maja Marinković, dok je Luna gunđala kako se Marinkovićeva pravi fina, a zapravo nije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki Đuričić je imao detaljnije izlaganje gde je uporedio sve parove koji su u Beloj kući, pa je uvideo da Luna nije srećna pored Marka, navodeći da su jedini srećni Ana Korać i David Dragojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Istina je, nisam srećna. Tačka. Nikada nećete biti zadovoljni - govorila je ironično Luna dok je Miki već bio vidno iznerviran njenim rečima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

'