AKTUELNO

Miljkoviću nije bilo svejedno kad je ovo čuo.

Ove noći svi takmičari odgovaraju na žestoka ,,Pitanja gledalaca", a sva pažnja bila je usmerena na Lunu Đogani i Marka Miljkovića čija veza preti da će ponovo doživeti krah.

Jedan od gledalaca želeo je da sazna šta Luni fali u vezi sa njim, a onda je usledila i konstatacija da Miljković ne želi da joj se priklanja kad nije raspoložen i kada je umoran. Njih dvoje su obrazložili šta je problem u njihovoj komunikaciji, a on je bez dlake na jeziku priznao da je pogrešio.

Foto: TvPink Printscreen

Priznajem da mi fali pažnja. Možda sam ja navikla na muškarce koji mi daju više pažnje. On kad nije raspoložen, on ništa ne priča. Da li mu je dosadno sa mnom, da li mu je stalo, možda se zasitio? Opet kažem, nesigurna sam zbog prethodnih veza, ne mogu da verujem nikome sto posto i pitam sebe da li mi je ovo trebalo? On u nekim trenucima meni ne kaže da me voli, pa se ja istripujem. Fali mi pažnja na tim žurkama. On se u kazinu isključi pa bude negativan. Neću da mu priđem, pa mi bude žao - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U pravu su gledaoci, nema tu šta. Ali, sporna situacija je ispala kad kaže nešto kroz šalu, a nije rekla. Ceo dan nisam rekao da je volim. Ja sam tip muškarca koji slabije to priča. Tako sam i u prethodnom periodu. Stvarno sam bio umoran, sat vremena sam spavao. Jednostavno, takav sam. Više volim pažnju da pokazujem kroz neke druge stvari. Ako bude shvatila, funkcionisaćemo mnogo bolje. Ja mogu da joj mažem oči kako hoću, ali baš bih voleo da ona iz nekih mojih postupaka vidi da mi je stalo, a ne kroz te reči - rekao je Marko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'