AKTUELNO

Nije mogla da obuzda emocije.

I ove srede u rijalitiju "Zadruga 2" emitovana je emisija radio "Amnezija" koju vode Bora i Bane. Ukućani su se udobno smestili, a voditeljski dvojac se uputio ka stidiju gde će pretresti sve aktuelnosti iz Bele kuće. Gost koji odgovara na njihova pitanja bio je Vlada Todorović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelje je prvo zanimalo koji je povod njegov ulaska u ''Zadrugu 2'', ali i zbog čega se vratio u baražu.

Prvi put bilo je malo veće plasiranje plesa kao sporta. Nije meni trebalo da budem popularan, već ono što ja radim da se pročuje. Druga sila je bila Zerina i baraž. Čuo sam kada me je dozivala - rekao je Todorović, dok je Zerina pomno slušala šta on priča.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vlada je nastavio da na zahtev Bore i Baneta priča o odnosu sa Zerinom koji je postao vrlo komplikovan otkako se vratio u rijaliti.

Ja ne volim takvo neko njeno ponašanje. Ja sam sebi zamerio što se sve ovako dogodilo. Ja sebe u celoj toj priči pokušavam da nađem sebe. Neću da pogrešim. Mladi ljudi me gledaju, neću da dajem loš primer. Možda sam ispao folirant. Mi smo samo napravili loše korake - odgovorio je detaljno Vlada.

Bora Santana je kasnije postavio škakljivo pitanje. Njega je zanimalo kako će on podneti ukoliko se Zerina i Bane pomire, ukoliko on napusti rijaliti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne bih reagovao na to - kratko je rekao dok je Zerina plakala slušajući ga.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zerina Hećo

'