AKTUELNO

Kuju planove od rane zore!

Nakon što je Veliki šef saopštio zadrugarima da je novi radni dan svanuo i pošto im je saopštio današnji radni zadatak, stanari Bele kuće odmah su krenuli sa pripremama.

Dorotea Jovanović i Rebeka Popović skuvale su prvu jutarnju kafu i izašle na sunce kako bi se razbudile. Tokom nezaboravne žurke u Beloj kući došlo je do svađe između Rebeke i Marka Petruševića Petrućija, pa je on i bio razlog njihovog razgovora.

Foto: TvPink Printscreen

Sad ako ne postoji neka vrsta poštovanja, onda tu nema ničega. Ti znaš da ja njega gotivim, kao ortak je top. Ali kao dečko, nije on za vezu, dobar je kao hleb, ali kao dečko nikako. Najbolje je da se završi, zbog tebe, jer on neće biti oštećen u toj vezi, ti ćeš - savetovala ju je Dorotea.
Ja imam visok stepen i strpljenja, i tolerancije, i emocije i empatije, što jedan zdrav čovek mora da ima. Ali kad vidim da p*šaš po meni, ja se udaljim samo, ne mogu ja da crtam nekome neke stvari - bila je jasna Popovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON NERVNOG SLOMA, Zerina ponovo u Vladinom zagrljaju: Todorović je nežno ljubio i brisao joj suze, dok je ona bila van sebe! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'