AKTUELNO

Uprkos tome što su se dogovorili da će biti samo prijatelji, Suzana i Miki i dalje pričaju o simpatijama koje gaje jedno prema drugom.

Tokom večeri na velelepnom imanju bio je izuzetno tiho. Većina zadrugara odmarala se za predstojeću večerašnju žurku, osim Suzane Perović i Mikija Đuričića, koji su pričali ispred rehaba.

Uprkos tome što su se dogovorili da će biti samo prijatelji, njih dvoje su ponovo razgovarali o svojim emocijama - tačnije, Miki nije mogao da joj odoli, te joj je na iskren način izjavio ljubav i ponovo stavio do znanja da o njoj mašta godinama unazad.

Foto: TvPink Printscreen

Prave žene su žene kao Monika Beluči. Par puta sam se zaljubio u baš mršave žene, ali su me radile na neki drugi način. Trenutno moj tip žene znaš, moj tip žene je isti zadnjih 10 godina. Vidite ga svako jutro kad ustanete u ogledalu. A vaš tip muškarca - bio je znatiželjan Miki.

Odgovor nije dobio, budući da je već poznato da Perovićka ne voli da priča o svojim emocijama koje oseća prema Mikiju javno. Međutim, kod Drveta mudrosti u Rajskom vrtu Suzana je izjavila da je srećna zbog Mikija, jer su uspeli da prevaziđu probleme.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DAVID ODVUKAO ANU U GARDEROBER: Svukao je do GOLE KOŽE, a onda je VRELA AKCIJA mogla da počne! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'