AKTUELNO

Nije je ispuštao iz naručja!

Dok je većina zadrugara odmarala za večerašnju žurku, David Dragojević nije mogao da obuzda svoje emocije. Svoju devojku Anu Korać odvukao je u garderober, gde joj je skinuo duksericu, a potom počeo strastveno da je ljubi.

Dok su se presvlačili za spavanje, David nije mogao da odoli Aninim zanosnim oblinama, te ju je strastveno dodirivao po celom telu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE PRESTAJU DA KRŠE PRAVILA! Zadrugari DVA PUTA u jednom danu kažnjeni zbog iste stvari! NIKAD SE NEĆE OPAMETITI! (VIDEO)

U jednom trenutku Ana je počela da pozira ispred ogledala, što je izazvalo burnu reakciju Dragojevića, koji je opkolio svojim snažnim rukama, a zatim sa puno žara u očima gledao u izvajano telo Koraćeve, koja je bila kao od majke rođena.

Ono što je zanimljivo jeste da je David dao svojoj devojci njegovu majicu da je obuče, kako to obično biva u tinejdžerskim vezama, pa je hteo da vidi kako joj stoji široka majica. Kad je navukla njegovu majicu, David je Ani zavukao ruku ispod i dodirivao njeno bujno poprsje.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'