AKTUELNO

Igraju igru?!

Vladimir Todorović došao je po pozivu Drveta mudrosti u Rajski vrt kako bi konačno otvorio dušu i ispričao ono što mu je na srcu.

Kako je njegova veza sa Zerinom Hećo jedna od glavnih tema u Beloj kući, Vlada je u razgovoru sa Drvetom potvrdio da su se njih dvoje pomirili, ali da su se sklopili poseban dogovor. Drvo je upitalo Vladu kako se oseća, te je on započeo svoje izlaganje:

Foto: TvPink Printscreen

Emotivno sam pola - pola! Negde sam ispunjen do pola, a od pola nisam godljiv da se otvorim. Negde me je sramota i drugačiji sam od ostalih. U smislu da nikada nisam bio takav da ovako javno delim svoju intimu samo za sebe, ali i ovo je dobra škola - započeo je Vlada i nastavio:
Ti Drvce najbolje znaš da li jesam u vezi ili nisam. Jesam srećan, zato što sam ovde prvenstveno, pa zato što sam sa ženom koja mi se zaista dopada. Kad smo rekli da nismo u vezi, to je bio neki vid da negde sačuvamo našu intimu. Sad negde tek kristališemo našu nevezu ili vezu. Još uvek se nije iskristalisalo, ali smo na jednom putu koji je dobar.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Drvo upitalo Todorovića šta je ono što je najviše zamerio Zerini, te je tim povodom otkrio sve o dogovoru koji su postigli o njihovoj vezi.

Ja sam to i njoj rekao, mislim da je ona jako iskrena. Jedino gde nađem malu sumnju to je u nekim stvarima zbog društva koje je oko nje. Ali što se mene tiče, ona je potpuno iskrena i mislim da je negde zaista stvorena za ovakav program. Dok nisam bio tu, nije pričala baš kako jeste. Ona je rekla da smo imali samo jedan poljubac i to pri mom izlasku, ali bilo ih je više. U razgovoru sa ukućanima nije rekla da je to bilo tako, pa mi je to iskreno zasmetalo. Ja sam iskreno ušao u tu priču, a ona je to uvijala. Mi smo za neke ljude prijatelji, a za neke smo momak i devojka. Za nas dvoje smo momak i devojka, a za njih (ostale zadrugare) smo prijatelji. Možda je problem u meni, jer ja nisam toliko slobodan - izjavio je Todorović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OTVORILA SE I REKLA SVE ŠTO JOJ LEŽI NA DUŠI! Stanija jedva zadržavala suze, pa oplela po zadrugarima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'