AKTUELNO

Ne može ništa da joj pokvari raspoloženje!

Nakon Stanije Dobrojević, u Rajskom vrtu se pojavila Luna Đogani, koja je imala o čemu da porazgovara sa Drvetom mudrosti.

Đoganijeva je sva treptala od sreće, a kao razlog za to navela je svog dečka Marka Miljkovića ali i to što joj se bliži rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

Super sam i srećna sam jer si me pozvao. Mislila sam da si ljut na mene. Meni je rođendan za deset dana i ja sam želela da te pitam da li bih ja mogla sebi da organizujem da nam di-džej Đuka dođe na rođendan. To sam htela još od prošle "Zadruge". Htela sam to, jer je ovo drugi rođendan koji ću proslaviti u Beloj kući - započela je Đoganijeva.

Zatim se blogerka dotakla i zadrugarki sa kojima svako malo ima trzavice, ali to pripisuje tome što njene cimerke imaju problem sa njenim dečkom Markom.

Dečko je počeo da mi radi i to mi je drago jer je počeo da zarađuje da bih ja mogla da idem u salon lepote. Imala sam mali sukob sa Majom, ali ne bih davala značaj tome. To su uglavnom devojke koje imaju sukob sa Markom. Žao mi je što im dajem na važnosti, umesto da ih kuliram i budem iznad svega toga, ja dajem budalama na značaju. Osećam da sam sve jača i jača, zaljubljena sam, ali ne kao prošli put, onako bolesno, već normalno - izjasnila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAD TE NEMA PORED MENE, SHVATIM KOLIKO MI ZNAČIŠ: Zbog ovih Luninih reči Marko ostao bez teksta, pa uradio OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'