AKTUELNO

A mislili su da su odlično obavili sve!

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, te su zadrugari potrčali da se okupe oko velikog stola kako bi čuli saopštenje.

Ovonedeljni vođa Zlata Đurković uzela je pismo, ustala i pročitala pred svim stanarima velelepnog imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, na samom početku moramo da čestitamo radnicima fabrike koji su i pre kraja radnog vremena završili posao. Međutim, kao što znate neophodno je da se svi radnici trude podjednako. Marija Kulić je ustajala više puta sa svog radnog mesta, ali ona nije jedina. Praktično svi ste otišli sa svog radnog mesta, trebalo bi da budete kažnjeni, ali s obzirom na to na ste završili posao pre radnog vremena, kažnjeni ćete biti samo sa po 100 dinara. Kako ne bi trebali da dobijete dnevnicu, ipak smo odlučili da dobijete po 700 dinara. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Hoću da kažem da sam ponosna na svog Miška. I prija mi što Marko malo radi, jer smo previše zajedno. I drago mi je da zarađuje, baš mi je lepo kad ga čekam da se vrati sa posla - izjavila je Luna, a potom čestitala i ostalim zadrugarima uspešno obavljen posao.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVE REČI OD NJEGA NIJE OČEKIVALA! Vlada raznežio Zerinu PRAVEĆI joj KIKICE, a onda je usledio HLADAN TUŠ!(VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'