AKTUELNO

Nije mogla mirno da sedi!

Veliki šef otvorio je ponovo fabriku, te su zadrugari već jutros dobili prvi radni zadatak. Pavle Jovanović bio je jedan od radnika jutarnje smene, a po povratku u Belu kuću na vratima ga je dočekala Stanija Dobrojević.

Kako je prethodne noći bilo izuzetno turbulentno na velelepnom imanju, te je Stanija u više navrata dolazila u sukob sa mnogim cimerima, jedino šta ju je zanimalo jeste da li je neko pričao o njoj u fabrici.

Foto: TvPink Printscreen

Dobar dan gospodine, u stvari radniče. Kako ti je prošao radni dan? Jeste li štucali? Malo smo vas na tapeticu, Majče i ja smo vas malo sad - započela je Stanija.

Pavle je potom objasnio Staniji šta je radio u fabrici, ali Dobrojevićevu je zanimalo potpuno druga stvar. Počela je da ispituje Jovanovića da li ju je neko ogovarao tokom rada u smeni.

Je l' me neko ogovarao? - upitala je Stanija.
Neke teme smo pričali, ali nismo blatili nikoga, nego smo pričali o raznim nekim temama. Pričao sam im kako sam lovio hobotnicu i to je to - izjavio je Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVE REČI OD NJEGA NIJE OČEKIVALA! Vlada raznežio Zerinu PRAVEĆI joj KIKICE, a onda je usledio HLADAN TUŠ!(VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'