AKTUELNO

Jovanović ne prestaje da priča o svom odnosu sa bivšom modelsicom.

Veliki šef je ovog jutra zadrugare probudio zvonom kako bi ih obavestio da je vreme da ustanu i spreme se za rad u fabrici. Sanja Stanković i Pavle Jovanović su iskoristili vreme, pa su pre polaska na radno mesto pričali ponajviše o Dragani Mitar, ali nisu zaobišli ni ostale zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Jovanović se ponovo dotakao teme o bivšoj ljubavnici, pa prokomentarisao da je ne prepoznaje više, jer je iznela mnogo neistina o njemu, a između ostalog da je imao konflikt sa Sanjinim bivšim momkom.

Znaš za onog dečka što sam ti spomenuo da me je pitala. E, ona meni kaže sinoć da sam ja bio kod tebe na rođendanu i da smo se tada pokačili. Tu sam ja počeo da se smejem. I ona meni kaže da ona zna da sam se zakačio sa njim na tvom rođendanu, a ja nikad nisam bio kod tebe. Ona (Sanja) je najbolja drugarica moje bivše devojke. Mića meni kaže: "Da si imao malo više love zabavljala bi se sa tobom". Ja nju ne poznajem ovakvu, ovo što vidim ovde, takvu je nikad nisam video. Meni kažu "voliš ti Draganu", a ja se mislim ne mogu da vam kažem, volim nešto drugo - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Ti nikad nisi bio kod mene. Ti si opterećen Draganom - prokomentarisala je Sanja.
Ma ne, još mi se zgadila koliko laže. Ja istinu branim uvek. I da se ti i ja ne volimo, ja bih rekao šta je istina - dodao je Pavle.

Jovanović je pričao Sanji kako mu je Dragana pričala da o njemu svi imaju loše mišljenje, sa čime on nije saglasan, a onda mu je i Stankovićeva priznala da je i ona isto čula.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zerina ljubila Vladimira u izolaciji, A ONDA JE ODLUČIO DA JOJ SE REVANŠIRA, pa uradio OVO! Nije mogla da opiše KOLIKO JOJ PRIJA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'