AKTUELNO

Trebaće mu dugo da ovo zaboravi!

Nakon emisije ,,Ptrestres nedelje sa Milanom Miloševićem" vodiel je izneo informaciju o Dragani Mitar koju Lepi Mića nije znao.

Naime, pre samo par dana Dragana je od svog bivšeg ljubavnika, Pavla Jovanovića dobila deset komada cigareta koje je dobio od Marka Miljkovića. Čuvši za stolom to, Lepi Mića je zamerio svojoj drugarici, jer mu nije saopštila taj podatak.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto meni nisi rekla? Treba odmah da mi kažeš da si uzela. Mene boli k*rac što si uzela, ali meni si trebala da kažeš - rekao je Lepi Mića.
Pa u čemu je razlika, da ti nisam rekla danas, rekla bih ti sutra. U čemu je problem. Meni je to iskreno smešno, da oko toga pravim dramu - odgovorila mu je Dragana.
Evo ja ti kažem, ti sele lažeš. Posle ovoga, ja sam počeo da sumnjam, evo da ti otvoreno kažem. Ja te opominjao nisam, ja ti govorim uvek, sve što radiš vidi se sve. Ti i te kako nisi naivna, to sam ti rekao 100 puta - bio je vidno nervozan Mića,

Foto: TvPink Printscreen

Iako je uspela da sakrije od svog rijaliti prijatelja informaciju da je imala poonovo kontakt sa bivšim ljubavnikom, Dragana se setila svog supruga Siniše, te je Lepom Mići poručila da joj je najbitnije da joj on veruje.

Meni je najbitnije da meni moj Siniša veruje. Posle svega ovoga ću se vratiti mom suprugu i to je to - bila je sigurna Dragana.
Ma ja te razumem, ali ako me obaveštavaš o svemu, kako pomera krevet, sve, a kriješ cigare. To ne mogu da razumem. Znači ako uzmeš cigare od njega, to znači da imaš konstakt sa njim i to je to. Mene budalom praviti nećeš sele - rekao joj je Mića.

PROČITJATE JOŠ: MOGLI SMO DA BUDEMO PRIJATELJI NAPOLJU: Marko i Toma definitivno stavili TAČKU na PRIJATELJSTVO, a sve zbog LUNE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'