AKTUELNO

Iz ovoga se ne može izvući tako lako!

U dobro poznatom terminu, voditelj Milan Milošević zajedno sa zadrugarima prečešljava najzanimljivije događaje koji su se desili u nedelji iza nas.

Stanija Dobrojević ušla je u oštru raspravu sa Draganom Mitar, budući da je voditelj upitao zgodnu Rumljanku zbog čega se raspitivala kod Pavla Jovanovića o njenom životu. Staniji je zasmetalo takođe to što je Draganu branio Lepi Mića, koji je, kako je Dobrojevićeva navela, u prvoj sezoni "Zadruge" branio brak kao instituciju kada je bila aktuelna tema ljubavnog trougla između Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je branio u "Zadruzi 1" brak kao instituciju. Počinje druga sezona, i ja sam ga pitala šta on zastupa u "Zadruzi 2"? On mi je rekao: ,,Iskrenost". Ja se možda sa njim u nekim situacijama ne slažem, ja njemu to i kažem - izjavila je Stanija, što je Mića i potvrdio.

U celu raspravu umešala se i Jovana Tomić Matora koja je imala kratak komentar na celu situaciju.

Problem je između vas dve, a ne između Miće i vas, on nema veze sa vama! Između vas dve vlada netrpeljivost - odbrusila joj je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikada nisam komentarisala sa kime se Stanija druži, da li je sa Pavlom, Doroteom ili kime već, to me stvarno ne zanima - izjavila je Dragana.
Ja primećujem sitnice, jer gledam u ljude. Zašto si namignula Mići onda kada si pričala o Pavlu da ti je donosio picu i da ti to prija? Zato što igraš igru! Mića je u prvoj "Zadruzi" branio neke stavove, koje u ovoj sezoni ne brani - iznela je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi, vi ste svi idioti! Vi ne znate šta ja pričam sa Lepim Mićom, jer ne čujete naše razgovore - odbrusila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Protiv devojke nemam ništa, nas dve samo nisko kliknule i to je sve - zaključila je Stanija.
Meni je drago da žene pričaju o meni. Ovo je jedna odlična priča koja odlično pije vodu. One su moje prijateljice i neću ostaviti niti jednu, niti drugu. Njih dve ne moraju da se podnose, to mene uopšte ne interesuje. Kada sa mnom razgovaraju, moraju da diskutuju o onome o čemu ja hoću. Ja ni u jednom trenutku nisam rekao ništa loše ni o jednoj devojci - stavio je tačku na celu temu Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VI STE MI JEDNAKE: Mića očitao lekciju Staniji i Dragani, one mu obećale ovo!(VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'