AKTUELNO

Nisu očekivali da pojedini ukućani budu ovako surovi.

Glumica Višnja Petrović sinoć je odlukom glasova publike zvanično napustila Zadrugu 2, a ona je za vođu izabrala svoju prijateljicu Zlatu Đurković.

S obzirom na to da je vreme da novi vođa izabere dva potrčka i omiljenog ukućanina, voditelj Milan MIlošević je tim povodom stigao u Belu kuću. Međutim, on je odmah započeo emisiju ,,Pretres nedelje sa Milanom" i samim tim izazvao burne reakcije pojedinih takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od tema bila je odluka da Bora Santana ne bude šef fabrike koja se ponovo otvara sutra, a njegov cimer Miki Đuričić je protivnike okarakterisao kao sujetne.

Bora je bio vidno razočaran zbog njihovog protivljenja da on ne nastavi da ih zabavlja, a zbog toga je nastala opšta pometnja.

Zadrugari su pokazali svoje pravo lice. Ubacivali su imena neka koja nemaju veze sa vezom. Ja sam poverenje Velikog šefa opravdao. Sanja, Ljuba, Mina i Pavle su glasali protiv mene. Jedino mogu da razumem Sanju. Držala se tog stava, nije htela da menja mišljenje. Ima nešto protiv toga i sigurno bi glasala da ja ostanem. Ja sam danas rekao pre nego što je stiglo to pismo, da bi bila ozbiljna ekipa i niko me ne bi slušao. Uopšte nisam nešto naređivao ljudima, bilo je profesionalno - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Oni samo čekaju koga će da ukanale, a pismo je stiglo namerno danas, samo da testiraju koliko ste glupi. Zašto bi Bora opet bio zanimljiv - rekao je Miki, a potom nastavio:"Ljubu sam provalio, ti si najpodmuklija osoba u Zadruzi, a praviš se fina" - rekao je Miki.
Ti me mrziš! - vikala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Bora zna da sam ja sa njim odlična, nemamo sukobe. Ovde neki ljudi valjda žele da se istaknu, zato sam ja rekla da je Lazar. Mi smo Boru izabrali za najsujetniju osobu u "Zadruzi". Prvo je napao Ljubu zbog Stanije, kao da se utrpala. Plus to što govori za Staniju, mislim da si se totalno ugasio i da jedino što radiš, radiš zbog njenih fanova. Mislim da bi Bora bio dobar vođa, ali smo se Sanja i ja pogledale u trenutku - pravdala se Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Mina, Ljuba i ja smo rekle da nećemo da on bude vođa, jer smo zbog njega kažnjeni smanjenjem budžeta. Što se mene tiče, može biti bilo ko. Da nije uradio to, rekla bih da može - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledala ova žestoka svađa, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bora Santana

#Ljuba Pantović

#Mina Vrbaški

#Miroslav Miki Đuričić

'