AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno što prekidaju prijateljstvo.

Suzana Perović i Miki Đuričić su zaratili na krv i nož zbog njenog druženja sa Ljubom Pantović i Zoricom Marković. Naime, pčelaru je zasmetalo što pevačica nije imala pozitivno mišljenje o ove dve zadrugarke, a sada se sa njima druži.

Foto: TvPink Printscreen

Đuričić smatra da se njihovi sistemi vrednosti ne podudaraju i da će uvek dolaziti do sukoba mišljenja i da je zato bolje da prekinu komunikaciju. Suzana se iselila iz sobe za rehabilitaciju, a Miki joj je danas ponovo saopštio da je najbolje da se drže na distanci.

Ovako je najbolje, tu sam šta god da ti treba što se tiče poslovnih stvari. Za ovo ovako, mi ne možemo da funkcionišemo, ne znam šta da ti kažem, tako je, kako je. Očigledno je da se ne slažemo oko većine stvari i da ćemo da se posvađamo. Šta imamo delićemo, da sedimo i da pričamo nema smisla, jer imamo različite stavove. Činjenica je da bismo se opet posvađali - pričao je Miki Suzani dok ga je ona nemo slušala.

Foto: TvPink Printscreen

Po njenom izrazu lica se može zaključiti da joj nije bilo prijatno dok je ovo slušala, ali ipak nije želela ni da mu prkosi.

Pročitajte još: NAPRAVILA JE LOŠ PRISTUP: Ljuba Pantović posle ŽESTOKIH SUKOBA sa Aleksandrom priznala šta je najveća MANA njene ćerke! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'