AKTUELNO

Setila se i svog dede.

Nakon što su se dogovorili da istetoviraju istu tetovažu kako bi ovekovečili svoju ljubav, Ana Korać i David Dragojević pričali su o dedi ove zadrugarke.

Dok joj je David nežno i pažljivo masirao i ljubio stopala, Ana mu je pričala o svojim dogodovštinama iz detinjstva sa njenim dedom.

Foto: TvPink Printscreen

Kad sam bila mala, moj deda uzme češalj kad dođem iz škole i onda sednem pa me on češlja. Ono što je on za mene uradio, nije niko. Moj deda ima tri ćerke i kaže da mnogo više voli devojčice, nego dečake - ispričala je Ana.

U jednom trenutku David je počeo da pevuši pesmu popularne folk dive Svetlane Cece Ražnatović ,,39 sa 2", što je Koraćevu podsetilo na jednog bivšeg dečka. Pokrila se ćebetom, kako bi mu šapnula, a potom mu otvoreno ispričala kako se taj odnos završio.

Foto: TvPink Printscreen

Pre dve godine, na nekom rođendanu i on tu krene... Mi počnemo da se dopisujemo i mi otišli kod njega sa nekim društvom da gledamo film. I on se kao naljuti jer neću da budem sa njim. Istripovan, jer je on hteo znaš šta i ja oko 3 sata odem i nikad više se ne vidimo - ispričala je Koraćeva.

PROČITAJTE JOŠ: PRIČALI SU O MENI SVE NAJGORE, PA SU MI PRILAZILI: Višnja za kraj oplela po bivšim cimerima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'