AKTUELNO

Nije pobedila ni u igrici.

Dorotea Jovanović zaradila je ove nedelje nominaciju od strane svojih cimera iz najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", dok je publika ovoga puta odlučila da nominuje Višnju Petrović. Inače, Višnja se nedavno vratila u Belu kuću zajedno sa Vladom Todorovićem i Markom Stolićem nakon baraža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove dve ukućanke večeras su se našle u trci za izbacivanje, a kada je voditelj Ognjen Amidžić pozvao sve ukućane i njih dve da mu se pridruže u kafiću "Dubioza", to je bio znak da je vreme za duel.

Foto: TV Pink Printscreen

U večerašnjoj igri koja jednoj od nominovanih ukućanki može doneti dupliranje glasova, takmičarke su morale da duvanjem proteraju loptice u kante pored dve tegle. Nakon igre glasovi su duplirani Dorotei koja je pobedila, a voditelj Ognjen Amidžić pročitao je zatim koji je finalni rezultat. Posle igre rezultat je bio 89 naspram 11 posto, a manje glasova imala je Višnja Petrović.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Višnja se odmah pozdravila sa svojim cimerima, nakon čega se uputila u studio "Zadruge" kako bi razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i sumirala svoj boravak u rijalitiju koji obožavaju milioni.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Višnja Petrović

'